info@chevelyr.com | 0703 06 13 71

Om Chevelyr


Frisörsalong

Salong Chevelyr är en helt ny och fräsch frisörsalong på Trandared som välkomnar alla som vill testa något nytt i hårväg. Oavsett om du vill ha en häftig hårresa eller en lyxig stund för dig själv är mitt mål att ge dig det du önskar. Din frisyr ska vara anpassad för dig alldeles oavsett mode. Vissa vill lägga mycket tid på sitt hår medan andra vill vara helt färdigstajlade när de kliver ut ur duschen. Oavsett vad du är ute efter är jag övertygad om att vi kan nå ett fantastiskt resultat tillsammans.

Det finns en frisyr för alla

Jag som äger Salong Chevelyr heter Anna Andén och jag lovar att alltid sätta er kunder i centrum och lyssna till era önskemål och behov. Jag är utbildad vid Almåsgymnasiet och har jobbat som frisör i 14 år. Under den tiden har jag hunnit jobba på tre olika arbetsplatser innan jag till slut bestämde mig för att öppna min alldeles egna salong.

Jag lägger ett mycket stort värde i kundbemötande, för mig är alla kunder lika viktiga och alla åldrar är varmt välkomna. Oavsett om det är en enkel rak, frisyr eller senaste modet så hjälper jag er att hitta er stil. Endast min kreativitet och er fantasi sätter gränserna för vad vi kan hitta på tillsammans.

På Salong Chevelyr vill jag att du ska kunna luta dig tillbaka i en lugn och stressfri miljö och bara njuta fullt ut av din behandling. Besöket anpassas för dig oavsett om du vill småprata eller sitta i lugn och ro med en tidning och en kopp kaffe.

Uppdaterad inom trender och tekniker

Jag går kontinuerligt på utbildningar för att hålla mig uppdaterad inom mode och tekniker. Det senaste inom branschen kallas för Olaplex. Detta är en produkt som verkligen har förändrat frisörbranschen och dess möjligheter. Man kan nu skapa nyanser som förut varit omöjliga. Olaplex innehåller en patenterad molekyl som sammanlänkar och multiplicerar svavelbindningarna i håret. Det innebär att man för första gången kan laga ett skadat hår. Svavelbindningar är en av hårets viktigaste beståndsdelar, när dessa med hjälp av Olaplex-molekylen sammanfogas så blir håret starkare och friskare. Olaplex kan användas i alla kemiska behandlingar men också som fristående behandling. Behandlingen kan användas av alla oavsett hårtyp eller hårlängd. För att ytterligare förstärka effekten av sin behandling eller förbehandla hemma finns en produkt man kan köpa hem: No. 3 Hair Perfector.

0703 06 13 71

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]