info@chevelyr.com | 0703 06 13 71

Klippning

Damklippning

Enkel klippning eller ny färg? Salong Chevelyr är redo för alla utmaningar och till och med ni som är mest kräsna kan känna er säkra i mina händer. Vi pratar tillsammans igenom vilka önskemål och behov ni har och jobbar gemensamt fram er nya frisyr och stil. Och vill ni ha det precis som vanligt så fixar jag självfallet det också.

Mellan 9.00 och 15-00 finns det möjlighet att få pensionärsrabatt på klippning.

Herrklippning

Många tror att alla män alltid vill ha samma frisyr som vanligt, men det stämmer verkligen inte in på alla. Nuförtiden finns många män som är mycket medvetna och som vet exakt vilken typ av hårstil de vill ha.

Fråga gärna mig om tips och vilken frisyr som passar just dig. Jag kan se vilken hårtyp ni har, titta på ert ansikte och huvudform och sedan ge olika förslag på vad som kan passa bäst.

Mellan 9.00 och 15-00 finns det möjlighet att få pensionärsrabatt på klippning.

Barnklippning

De minsta kan ibland tycka att det känns besvärligt att klippa sig. Jag är medveten om det och är van vid att klippa barn. Vill de ha lite sprayfärg eller någon extra cool frissa så fixar vi det. Allt för att barnen ska bli nöjda.

Några tips inför barnklippningen är att se till att ert barn inte är för trött eller hungrigt. Efter klippningen bjuder jag på lite färg i håret, kanske en fläta, och en liten godisbit. (Om föräldrarna tillåter såklart). Varmt välkomna!

0703 06 13 71

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]